Hoppa till sidans innehåll

Anmälan, startavgift och tävlingskalender


HUR GÅR MAN TILLVÄGA FÖR ATT KÖPA FÄKTLICENS

Gå in på Svenska Fäktförbundets hemsida www.fencing.se och skapa en profil. För därefter musen över din profilbild, klicka på ”beställ fäktlicens” och följ instuktionerna. Licensen är giltig från augusti till juli.

 

HUR ANMÄLER MAN SIG TILL TÄVLINGAR

Gå in på Svenska fäktförbundets hemsida www.fencing.se och logga in på er profil. För därefter musen över er profilbild och klicka på ”gå till din profil”. Logga in på Ophardt och klicka på anmä­lan. Därefter klickar ni längst till höger om den tävling ni skall anmäla er till. Det går inte att anmäla sig till tävlingar om man inte har giltig fäktlicens.

 

OBS! Val av webbläsare kan ge oönskade problem. 

  • Internet explorer inga kända problem
  • Google Crome problem med extra tecken på bokstav, använd a och o istället för å ä och ö. Det gäller även andra extra tecken i för- och efternamn.
  • Firefox inga kända problem

 

Oavsett val av webbläsare så är det informationen du lämnat när licensen registrerades som gäller när du loggar in. Inloggningen till Ophardt skall vara på följande sätt

  • förnamn.efternamn@swe (om du är osäker logga in på licensen och kontrollera din stavning på förnamn och efternamn) (beträffande Google, ta bort extra tecken när du loggar in på Ophardt)
  • lösenord, samma som för licensen.

 

Uppdaterad: 22 DEC 2015 03:26

 

MF19 firar 100 år!


 Stipendium

 

 

 


 

 

SvFF logga 110x103

 


Postadress:
Malmö FK 1919 - Fäktning
Ernst Jakobssons gata 11
21238 Malmö

Kontakt:
Tel: +46708499585, +46733462900
E-post: This is a mailto link

Se all info